Dra og slipp elementer fra Outlook til Interaxo

Alt dette kan du gjøre fra Outlook og inn i Interaxo ved hjelp av funksjonen Outlook2Web:

• Dra og slipp Vedlegg
  • Dra og slipp Flere vedlegg på én gang
  • E-poster og Outlook-elementer (.msg og .eml filer)
  • Dra og slipp kalenderhendelser (.ics-filer).
  • Dra og slipp kontakter (.vcf-filer)
  • Kopier og Lim inn: Kopier et vedlegg i Outlook og lim det inn i Interaxo.
  • Dra og slipp til Skrivebord (Desktop)
  • E-poster som .zip arkiv: Du kan tilpasse Outlook2Web til å dra og slippe e-poster son en .zip file som inneholder e-posten i .eml og alle vedleggene
  • Deaktiver midlertidig: Du kan enkelt deaktivere Outlook2Web midlertidig uten å avinstallere.

• Fungerer i følgende nettlesere: Internet Explorer, Firefox, Chrome and Edge.
  • Fungerer i 2007, 2010, 2013 & 2016.
  • Fungerer i følgende operativsystem: Windows XP til Windows 10.
  • NB! Denne pluginen fungerer ikke på Mac