Legge til kommentarer

Legge til en offentlige kommentar

Alle deltakere i et rom kan legge til offentlige kommentarer til filer og oppføringer som er tilgjengelige for alle rommedlemmene. Kommentarer du selv har opprettet, kan du  fjernes eller endres.

Filer og oppføringer kan ha mange kommentarer. Alle operasjoner på kommentarer logges. Tallene i snakkeboble-kolonnen indikerer antall kommentarer. Klikk på tallet for å se kommentarene.
NB: Observatører kan ikke opprette kommentarer.

Slik legger du til offentlige kommentarer:

• Marker filen eller oppføringen, alternativt åpne oppføringen
  • Klikk på Vis hendelser og kommentarer-knappen for å åpne kommentarruten
  • Skriv inn kommentaren
  • Klikk på Lagre-knappen

Legge til intern kommentar

Ikke implementert enda.

Varsle rommedlemmer

Du kan også varsle et medlem eller en gruppe i en kommentar ved å benytte mentions. Hvis du velger en gruppe, vil alle medlemmene i gruppa motta en e-post fra Interaxo med kommentaren fra deg.

Skriv alfakrøll (@) og deretter navnet på den personen eller gruppa du vil sende kommentaren til. Ved å begynne å skrive, vil det dukke opp en treffliste som du kan velge fra.

Fordelen med å benytte kommentarer og mentions fremfor Dele-funksjonen

Ved å bruke kommentarer med mentions i stedet for å dele, lagres meldingen sammen med filen/oppføringen, og det logges når meldingen ble opprettet, av hvem og hvem som har mottatt den. Benytter man Dele-knappen lagres ikke selve meldingen. Du vil kun se at filen eller oppføringen ble delt, når og av hvem.