Konfigurere kopibestilling

For at kopibestilling i Interaxo skal skje så enkelt og smidig som mulig, må informasjon om kopifirma, gyldige bestillere osv. settes opp i administrasjonssystemet.

Dersom kopibestilling er aktivert på områdenivå, blir dette menyvalget tilgjengelig for Romadministrator. Hold informasjonen ajour ved å utføre følgende steg:

• Bestem hvem som skal kunne bestille utskrifter
  • Oppgi informasjon om kopifirmaet
  • Legg inn informasjon om bestiller
  • Registrer fakturainformasjon
    Ved å krysse av for Samme som i kundeinformasjon, slipper du å registrere samme informasjon en gang til
  • Bestem hvordan utskriftene skal leveres
  • Velg papirtype og format på utskriftene
  • Klikk på LAGRE-knappen for at informasjonen skal bli tilgjengelig for de som bestiller i Interaxo

Tips: Fyll ut mest mulig informasjon på forhånd da nesten alle felter er obligatoriske når bestillingen skal settes i Interaxo.