Hvordan bruke medlemsvelgerne

Flere steder i administrasjonssystemet er det behov for å velge medlemmer til ulike felter på skjermbildene. Til dette formålet er det laget en standard medlemsvelger, som finnes i to varianter; enkel og avansert.

Den enkle velgeren er myntet på mindre kunder med relativt få medlemmer i rommene sine. Den avanserte medlemsvelgeren er beregnet på store kunder med mange rom og mange medlemmer.

Den enkle medlemsvelgeren

Velg medlemmer ved å utføre følgende steg:

• Klikk på nedoverpilen til høyre for å se listen over valgbare medlemmer
  • Søk etter medlemmer for å forkorte listen over aktuelle kandidater og klikk på de du ønsker å velge
  • Når du er ferdig klikker du utenfor nedtrekkslisten og de valgte medlemmene listes

Den avanserte medlemsvelgeren

Klikk på AVANSERT MEDLEMSVELGER for å få opp en mer detaljert oversikt over valgbare medlemmer.

På dette skjermbildet kan du

• Søke etter informasjon ved å taste inn en verdi i Filter-feltet
  • Sortere listen ved å klikke på kolonneoverskriften
  • Navigere til ønsket del av listen ved å klikke på ønsket bokstavintervall (f.eks. S-U) hvis antall medlemmer er stort
  • Gruppere listen på fornavn, etternavn, tittel (ikke vist i eksempelet over) eller firma
  • Skjule eller vise kolonner

Marker de medlemmene du ønsker å velge og klikk deretter på LEGG TIL MEDLEMMER-knappen, og de valgte medlemmene listes.