Administrere mobilapp

Hvordan skru på mobil for ett rom:

• Gå på Administrasjon
  • Finn prosjektrommet du ønsker å tilgjengeliggjøre for mobil
  • Klikk rediger, og huk av for mobil

Hvordan skru på en avansert mappe eller arbeidsflyt

• Gå til Administrasjon
  • Gå til fanen "Mobli"
  • Legg til en mappe
  • Når mappen er lagt til, så kan man redigere feltene for den mappen. Huk av de feltene du ønsker å tilgjengeliggjøre
  • Du kan også velge hvilke felter du ønsker skal være synlige fra mobilappen
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Jon Ivar Friborg

Berre delvis. Her står det ikkje at det berre er aktive mapper som kan gjerast klar. Det får eg opp når eg skal legge til mapper.

• Avatar
    Jon Ivar Friborg

Når vi opnar teikningar med Iphone får eg berre opp teikninga første gong. Neste gong kan berre eg sende den på e-post eller liknande, får ikkje opna teikniga og vise på telefonen