Opprette prosjektrom

Administratorer kan opprette rom og gi andre medlemmer rettigheter til å opprette rom. Bare medlemmer med rettigheter vil ha "Opprett rom"-knappen tilgjengelig.

• Gi rommet et navn. Romnavn må være unike innenfor samme community.
  • Skriv inn en beksrivelse. Dette er valgfritt.
  • Rommet kan opprettes basert på maler som vises i nedtrekkslisten.

Den som oppretter rommet settes som eier.

Man kan også kopiere inn en mal med ferdig tilpasset mappestruktur, innstillinger og instrukser. Har man i tillegg maldokumenter eller lignende blir disse også med.  Ved opprettelse av et nytt rom velger du om du ønsker med innhold (mal) eller uten innhold.

For mer informasjon om funksjonalitet knyttet til opprettelse av nytt rom med innhold, se denne versjonsnyheten