Generelt om medlemmer og grupper

Generelt om medlemmer

Romadministrator kan editere eksisterende samt opprette nye medlemmer og grupper i rommet via fanen Medlemmer.

Om romstrukturen og tilgangskontrollen ikke er klar kan du opprette nye medlemmer på områdenivå (community) og invitere dem inn i rommet når alt er klart.

Ved å åpne en medlemsoppføring kan du

• editere opplysninger om medlemmet
  • se hvilke rom medlemmet har tilgang til
  • aktivere og deaktivere medlemmet
  • slå på/av varslingsinnstillinger
  • gi medlemmet tillatelse til å opprette nye rom

Generelt om grupper

En gruppe kan bestå av ett eller flere medlemmer. Et medlem kan befinne seg i flere grupper. Grupper benyttes til å

• forenkle tilgangskontrollen til mapper og andre informasjonselementer
  • gi utvidede rettigheter, som for eksempel å sende et dokument videre fra godkjenningssteget i en aktiv mappe med arbeidsflyt
  • effektivisere deling av informasjonselementer
  • gjøre arbeidsflytprosesser mindre personavhengig ved tildeling av oppgaver

Øvrig funksjonalitet

I tillegg kan du

• Se medlemmer og grupper
  • Se hvilke medlemmer som innehar de ulike rollene
  • Legge til medlemmer
  • Opprette grupper
  • Importere medlemmer fra MS Excel
  • Eksportere data til MS Excel

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Vidar Iversen

Medlemmene sees i lista,men jeg får ikke editert opplysninger,tittel,firma osv.?