Administrere prosjektrom

Du må være community administrator for å få tilgang til dette.

Under fanen Prosjektrom får man tilgang til å opprette nye rom, slette og redigere rom. Her får man også oversikt over eksisterende rom med beskrivelse, antall medlemmer, når rommet er opprettet og av hvem.

Ved å markere et av rommene i listen og klikke Rediger får man tilgang til å:

  • Endre navn på rommet
  • Opprette egen invitasjonstekst
  • Velge "Byggemodul" 
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

Levert av Zendesk