Sette tilgangskontroll

Slik setter du tilgangsrettigheter:

• Høyreklikk på mappen og velg Tilgangskontroll

eller

• Marker mappen/filen i listevisning og velg Tilgangskontroll fra Flere valg

Du får da opp skjermbildet for Tilgangskontroll med mulighet til å velge

• Delt
  • Samarbeid
  • Privat
  • Tilpasset

Tilgangskontroll arves nedover i hierarkiet helt til den brytes. Da må den settes spesifikt på hvert enkelt element etter dette. Det betyr at hvis du setter en spesifikk tilgang på en mappe så vil denne også settes på alle underelementer så lenge du ikke har overstyrt tilgangen på et av elementene i mappen.  Denne vil da ikke bli påvirket.