Brukerveiledninger

Brukerveiledning JOINT ProsjektHotell eRoom

Denne brukerveiledningen gir deg som bruker en innføring i funksjoner og brukergrensesnitt i JOINT ProsjektHotell eRoom. Du får en god beskrivelse av hva du bør vite for å bruke ProsjektHotell eRoom illustrert med skjermbilder.

Last ned brukerveiledning

Medlemshåndtering

Denne brukerveiledningen gir deg en grundig innføring i hvordan man oppretter og inviterer medlemmer til prosjektrommet, blant annet med egendefinert invitasjon.

Last ned brukerveiledning

English user guide

Illustrated user guide for users of JOINT ProsjektHotell eRoom.

Load up English user guide JOINT ProsjektHotell eRoom

Plug-in

• Installere og aktivere

En guide til hvordan å installere og aktivere plug-in.

• Fjerne

Dersom du har problemer med at plug-in (klient) ikke fungerer skikkelig på din PC kan du gjøre en total av- og reinstallering av plug-in (klienten).

Last ned veiledning