Bildevisning (eRoom)

Hvilke filformater støttes?
Disse formatene støttes:

• jpg
  • jpeg
  • gif
  • tif
  • bmp

Hvordan kan jeg se og bla i mange bilder samtidig?
Nå har du muligheten til å se på og bla i mange bilder samtidig på en enkel og rask måte. Velg ett eller Nå har du muligheten til å se på og bla i mange bilder samtidig på en enkel og rask måte. Velg ett eller flere bilder i en mappe eller vedleggsboks og klikk på "Bildevisning" nederst på menylinjen. Alle bildene vil vises på samme side, og man klikker på et bilde for å se i større format samt og bla mellom bildene.