Nedlasting av filer (eRoom)

Overfører du mange filer samtidig?
Hvis du ofte overfører mange eller store filer, kan det lønne seg å øke cachen under ”monitor settings” til 500 MB, for å unngå å få ”timeout”. ”Monitor settings” finner du ved å klikke på eRoom monitoren nederst til høyre på pc`en din (ved klokken). Velg ”settings” og ”advanced”, og fyll inn 500 under ”file cache limit”.

Filer henger seg når jeg prøver å laste dem ned?
Ikke last ned for mange filer på en gang, spesielt gjelder dette hvis de er store. Har du problemer med å få lastet ned ved å velge "edit", kan du klikke på selve filnavnet og velge "save target as". Da lagres filen lokalt på din egen pc.