Abonner på endringer

Du kan abonnere på endringer i et prosjektrom. Dette gir deg en varsling på epost enten du har valgt å abonnere direkte på mappe, fil eller oppføring når en endring blir gjort. Er det en mappe du abonnerer på, vil du bli varslet om endringer på selve mappen og elementer som ligger direkte i mappen.

NB: Undermapper med innhold omfattes ikke av abonnementet.

For å aktivere abonnering klikker du på øye-ikonet som ligger helt til høyre for mappe-stien. Eventuelt kan du høyreklikke på elementet og velge Abonner. For å avslutte abonnementet klikker du en gang til på ikonet.

Du ser umiddelbart hvor mange som abonnerer på elementet. Hvis du holder musepekeren over ikonet vil du også se hvilke brukere som abonnerer på elementet.