Installering og aktivering av plug-in for eRoom

Det er flere versjoner av eRoom Monitor / plug-in. Hvilken versjon du burde installere vil variere med versjon av eRoom server du kobler deg til.

ProsjektHotell eRoom bruker versjon 16.4.702.32 P25.
De forskjellige versjonene er listet opp nederst i denne artikkelen.

Plug-in er støttet av Internet Explorer, men vil i noen tilfeller ha behov for innstillinger for å fungere. Følg stegene i rekkefølgen nedenfor for å aktivere plug-in:

1. Installer plug-in fra nedlastbar fil i listen nederst i artikkelen.
  2. Start opp eRoom monitor ved å dobbeltklikke på 'Monitor My eRooms (V7)' på skrivebordet eller i start-menyen. Om den ikke er tilgjengelig der så kan man finne den på datamaskinen ved å navigere i utforsker til C:\Program Files (x86)\eRoom 7\ERClient7.exe .
  3. Gå til innloggingssiden for eRoom.
  4. Aktiver kompabilitetsvisning i Internet Explorer. Dette må gjøres når nettsiden er navigert til eRoom eller innloggingssiden. Se vedlegg for bilde av hvordan dette gjøres.
  5. Legg til eRoom-domenet (internettadressen) i 'klarerte områder' (Trusted sites).
    Se vedlegg for bilde av hvordan dette gjøres.
    Dersom du benytter deg av eRoom på tvers av flere internettadresser så må hver av disse legges inn. Eksempel kan være server.eroom.no og server2.eroom.no .
    • I noen tilfeller så er datamaskiner låst av et firmas IT-avdeling, og man vil ikke kunne legge inn klarerte områder selv, ta i så fall kontakt med din IT-avdeling for å få dette lagt til.
  6. Start Internet Explorer på nytt (Alle faner/instanser må lukkes)
  7. Logg inn i eRoom
  8. Under 'Min medlemsinformasjon' - forsikre deg om at 'Bruk plug-in programvare for eRoom' er aktivert. - bilde

Dersom dette ikke hjelper:

1. Du kan starte et skjermdelingsprogram TeamViewer og deretter ta kontakt med vår brukerstøtte på telefon 04550 (+47 22 50 34 99) slik at vi kan hjelpe deg med installasjon og aktivering av plug-in direkte.

Artikkelvedlegg: