Endre tilgangskontroll

Slik endrer du tilgangen til et informasjonselement:

  • Høyreklikk på elementet og velg Tilgangskontroll, eller
  • Marker elementet i listevisningen og velg Flere valg > Tilgangskontroll.

 

Tilgangsnivåer

  • Velg tilgangsnivået Delt dersom du ikke tillater medlemmer å redigere elementer de ikke eier
  • Tilgangsnivået Samarbeid tillater medlemmer som innehar Deltaker-rollen eller høyere å redigere elementer de ikke eier
  • Dersom du ønsker å skjule elementer for andre medlemmer, velg Privat som tilgangsnivå
  • Egendefinert tilgangsnivå gir deg muligheten til å velge hvilke medlemmer og grupper som skal ha hvilken tilgang til elementet

 

Sette egendefinert tilgang

  • Velg Egendefinert tilgangsnivå
  • Velg brukere (ikke anbefalt) og/eller grupper (anbefalt!) fra nedtrekkslisten og klikk på Legg til-knappen
  • Gi ny bruker/gruppe ønsket tilgang, dvs. Opprett, Rediger eller Slett
  • Ta vekk brukere og grupper som ikke skal ha tilgang ved å klikke på Fjern-lenken
  • Klikk på Ok-knappen for å Lagre ny tilgang

 

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

Levert av Zendesk