Forhåndsvisning og egenskaper

Øverst i visningsruten ser du en rekke knapper som du kan benytte til å presentere forskjellig informasjon om den valgte filen:
  • Forhåndsvisning
  • Egenskaper
  • Versjoner

Preview Forhåndsvisning

Denne er kun tilgjengelig for filer og viser innholdet av valgt fil. Du kan rulle opp og ned for å se hele filen, samt zoome inn og ut. Videofiler kan også spilles av.

Trykk på filvisningen for å se filen i fullskjermsmodus. Trykk en gang til og velg Ferdig for å komme tilbake til normalvisningen.

Properties Egenskaper

Lister egenskapene for en oppføring, fil eller en mappe. For oppføringer og mapper må du velge informasjonsikonet i innholdslisten.

History Versjoner

Denne er kun tilgjengelig for filer og viser detaljer om alle versjonene av en fil.
Velg  Down arrow for å se mer informasjon.

Maps Kart

Dersom filen inneholder GPS-data kan du hente opp kartet og vise hvor f.eks. et bilde er tatt.

Comments Kommentarer

Viser alle kommentarene som er skrevet i tilknytning til en oppføring. Du kan også legge til egne kommentarer. Skriv inn kommentarteksten og trykk på Lagre.