Lokale filer

Du kan lagre filer lokalt under Lokale filer.

Lokale filer kan lastes ned fra INTERAXO, eller sendes til INTERAXO Mobile. Lokale filer er tilgjengelige selv når du er off-line, og du har følgende funksjoner tilgjengelig:

• Open in Åpne i..

Velg en kompatibel app på nettbrettet eller mobilen som du kan åpne filen med. Dersom du har gjort endringer i filen lar noen apper deg lagre informasjonen dirkete tilbake i INTERAXO. Alternativet er å klagre endingene lokalt og deretter laste opp filen til INTERAXO.
    NB: Hvis du forsøker å åpne en file uten filendelse (f.eks. .xls for Excel-filer), vil du få en feilmelding som sier No Applications Available.

• Rename Endre navn

Gi filen nytt navn.

• Delete Slett

Slett valgt fil eller mappe.

•   Skriv ut

Skriv ut filen.

Velg Opprinnelige egenskaper for å se verdiene av egenskapene på nedlastingstidspunktet. Endringer på disse blir ikke reflektert her.