Hvordan komme igang med INTERAXO Mobil

Last ned INTERAXO Mobil

Søk opp INTERAXO Mobil i App Store, last ned appen og installer den på enheten din. Kun iPad og iPhone er støttet foreløpig. Åpne appen og logg inn med ditt vanlige brukernavn og passord, dvs. som om du logget inn via PC-en din.

Innledning

Etter at du har logget deg inn med ditt brukernavn og passord, er du klar til å begynne å arbeide med informasjonen i INTERAXO. Du må være medlem av ett eller flere rom i INTERAXO for å få tilgang til informasjonen som ligger lagret i rommene.

Skjermbildet i INTERAXO Mobil består av 3 hoveddeler:

• Menyen
  • Innholdslisten
  • Visningsruten

Menyen

Ikonene på menyen gir deg tilgang til all funksjonalitet som finnes i app-en. Menyen kan dras frem og tilbake for å se flere valg.

Accounts Områder
Velg hvilket område (Community) du ønsker å åpne.

Sites Rom
Velg rommet du ønsker å arbeide i.

Local Files Lokale filer
Se på innhold lagret lokalt på enheten.

Logg ut
        Trykk på dette menypunktet for å logge ut av INTERAXO, og bekreft at du
        virkelig vil logge ut ved å svare Ja når du blir spurt.

Innholdslisten

Her vil du se resultatet av valgene du gjør på menyen. Hvis du valgte Rom vil du se en liste over alle rommene du har tilgang til. Velg et rom og naviger til ønsket mappe. Velg mappen for å se oppføringer og filer.

Du kan navigere tilbake til forrige nivå i mappestrukturen ved å benytte Settings-knappen.

Tips: Om nødvendig, sveip nedover i innholdslisten for å oppdatere innholdet.

Visningsruten

Viser innholdet av valgt fil inntil du foretar et nytt valg. Her kan du velge å vise filen i fullskjermsmodus, samt zoome inn og ut.