Min profil

Min profil finner du ved å trykke på den runde bilderuten øverst i høyre hjørnet.

Her kan du redigere din personlige informasjon og endre passord. Du kan også få en oversikt over de mapper, oppføringer eller filer du abonnerer på, samt mulighet for å logge ut fra Interaxo.

Skjermbildet har følgende faner:

Personlig informasjon

For å endre innhold klikker du inne i rammen.

• Legg til informasjon om deg selv
  • Endre språk
  • Last opp et bilde ved å klikke på "profilikonet" oppe til venstre i bildet

Endringer knyttet til språk trer i kraft når du logger ut og inn igjen eller ved å oppdatere siden i nettleseren (trykk F5).

Rom

Ved å trykke på fanen Rom får du en oversikt over de rommene du er medlem av samt hvilke roller du har i disse og hvilke grupper du eventuelt er medlem av i de respektive rommene.

Innstillinger

Under fanen Innstillinger kan du velge om du vil ha tilsendte nattrapporter på e-post eller ikke. Velg dette under Varslingsinnstillinger.

Husk å trykke Lagre.

Abonnementer

Under fanen Abonnementer kan du se alt innhold i Interaxo du abonnerer på i alle rom du er medlem av. Vil du avslutte abonnementet på et spesifikt element (mappe, oppføring eller fil), klikker du på elementet ("Navn"). Da kommer du til det elementet du abonnerer på, så er det bare å klikke på Avslutt abonnement på toppen av siden - under det turkise banneret.

Tips.  Når alle fyller ut sin informasjon under Min profil, kan medlemslisten benyttes som en kontaktliste i prosjektet. Er du medlem av flere prosjekt holder det at du fyller ut profilinformasjonen én gang.