Abonnere

Du kan abonnere på alle endringer i et rom (anbefales normalt ikke) eller spesifikke mapper, oppføringer og filer slik at du blir varslet med én gang noe skjer.

Naviger til ønsket element og klikk på Abonner-knappen, alternativt høyreklikk på ønsket mappe, oppføring eller fil og velg Abonner fra sprettoppmenyen.

Ved å abonnere får du et varsel på e-post så fort det skjer noe nytt. Romadministrator kan se hvem og hvor mange som abonnerer på de ulike elementene ved å klikke på nedoverpilen til høyre for antallet.

For å avslutte et abonnement, klikk på Avslutt Abonnement.