Abonnere

Du kan abonnere på endringer i et rom (anbefales normalt ikke), mapper, oppføringer og filer slik at du blir varslet med én gang noe skjer.

Naviger til ønsket element og klikk Abonner  -lenken, alternativt høyreklikk på ønsket mappe, oppføring eller fil og velg Abonner fra menyen.

Ved å abonnere får du et varsel på e-post så fort det skjer noe nytt. Romadministrator kan se hvem og hvor mange som abonnerer på de ulike elementene ved å holde musepekeren over tallet ved siden av Abonner-lenken:   .

For å avslutte et abonnement, klikk på  Avslutt Abonnement på nytt.