Legg til filer

Du kan lese mer om Filer i avsnittet "Enkel mappe".

Legg til filer ved å trykke på Ny...-knappen

1. Åpne en oppføring  i en aktiv mappe eller høyreklikk på oppføringen
  2. Klikk på Ny... -knappen og velg Filopplasting, alternativt Fil fra mal
  3. Velg én eller flere filer i Windows-utforsker og klikk på Åpne
  4. Merk at et eget opplastingsvindu for filer nede i høyre hjørne viser fremdriften av filopplastingen

Legg til filer ved hjelp av dra-og-slipp

1. Åpne ønsket oppføring
  2. Åpne Windows utforsker og marker filene du vil legge til
  3. Dra-og-slipp filene inn under Vedlegg

Fil fra mal

Når du har valgt en malfil kan du velge å endre navn på den før filen opprettes i oppføringen.
Du kan også se en forhåndsvisning av filen.

Legg til fil(er) i eksisterende oppføring

Når man oppretter en oppføring kan filer også legges til på et senere tidspunkt.

1. Høyreklikk på oppføringen og velg ”Ny...
    eller
  2. marker oppføringen og trykk på knappen "Ny..."
  3. Velg enten Filopplasting eller Fil fra mal

OBS!
Dersom regler for filnavngivning er aktivert i mappen, vil filnavnet for de filene du laster opp bli endret i henhold til disse reglene.