Legge til filer i oppføringer

OBS!
Dersom regler for filnavngivning er aktivert i mappen, vil filnavnet for de filene du laster opp bli endret i henhold til disse reglene.

Last opp filer

1. Åpne en oppføring i en aktiv mappe, eller høyreklikk på en oppføring i den aktive mappen
  2. Klikk på knappen Ny ....> Filopplasting
  3. Velg en eller flere filer i Windows Utforsker (hold nede Skift eller Ctrl for å velge flere filer)
  4. Klikk på Åpne-knappen
  5. Filene lastes opp til Linker og vedlegg-delen av oppføringen

Legg til filer ved å bruke dra-og-slipp

1. Åpne oppføringen i den aktive mappen du vil laste opp filer til
  2. Åpne Windows Utforsker, finn filene du vil legge til oppføringen
  3. Velg fil (er) og dra-og-slipp dem i Linker og vedlegg-delen av oppføringen

Legg til fil fra mal

Filmaler må opprettes i rommet ved hjelp av Administrasjonsklienten. Legg til en ny fil basert på en filmal ved å utføre følgende trinn:

1. Naviger til ønsket rom og aktiv mappe
  2. Åpne den aktuelle oppføringen
  3. Klikk på knappen Ny ...> Fil fra mal
  4. Åpne en malmappe om nødvendig
  5. Klikk på ønsket filmal
  6. Forhåndsvis filen hvis filformatet støttes
  7. Skriv inn en verdi i feltet Velg nytt filnavn, eller behold standardverdien
  8. Klikk på Ok-knappen for å legge til filen i oppføringen