Akseptere invitasjon

Dersom du har blitt invitert inn i et rom vil du få en invitasjon på e-post. Følg instruksjonene i e-posten for å få tilgang til rommet.

I invitasjonen kan du se:

• Hvilket rom du er invitert inn i
  • Hvem som har invitert deg
  • Brukernavnet ditt
  • Hvilke rettigheter du har i rommet (observatør, deltaker eller administrator)

Klikk på lenken Klikk her i e-posten og følg deretter instruksjonene.

Er det første gang du skal inn i et rom, må du:

• Oppgi for- og etternavn, samt passord
  • Passordet må bestå av minst åtte tegn, og må inneholde både store og små bokstaver
  • Godta vilkårene for bruk og trykk OK
  • Din bruker blir opprettet og du kan logge inn

Dersom du allerede er medlem i ett eller flere rom får du tilgang til det nye rommet umiddelbart ved å klikke på lenken i e-posten. Nettleseren åpnes og du kommer inn i Interaxo. Logg inn på vanlig måte.