Endre passord

OBS: Passordet må inneholde en blanding av store og små bokstaver og ha minst åtte tegn.

Du kan endre passordet ditt på to måter:

1. Når du er logget inn på Interaxo

• Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre og velg Endre passord
  • Klikk på knappen Send meg en lenke på popup-bildet Endre passord
  • Bekreft ved å klikke OK-knappen på popup-bildet Suksess
  • Åpne mottatt e-post vedr. tilbakestilling av passordet ditt
  • Klikk på lenken i e-posten som bekrefter at du vil endre passordet
  • Skriv inn nytt passordet to ganger på ny flik i nettleseren
  • Klikk på pilknappen (>)
  • Logg på Interaxo med det nye passordet

2. Hvis du har glemt passordet og ikke kan logge inn

• Gå til påloggingssiden for Interaxo
  • Klikk på ‘Husker du ikke passordet?’
  • Skriv inn e-postadressen din og klikk på SEND E-POST > -knappen
  • Klikk på lenken i e-posten du mottok, og følg instruksjonene. Husk å endre passordet når du har logget inn.