Varsling (nattrapport)

Om du ønsker nattrapporter med de siste aktivitetene i dine prosjektrom i Interaxo skrur du på dette i Min profil – Innstillinger. Husk å lagre endringen.

Hver morgen sendes det ut en rapport på e-post over alle aktiviteter som har skjedd de siste 24 timene i de rommene du er medlem av i Interaxo. E-posten inneholder linker til de aktivitetene som er nye eller endret.

Aktivitetene som rapporteres er:

• Nye og oppdaterte mapper
  • Nye filer og nye filversjoner
  • Nye og oppdaterte / endrede oppføringer
  • Mapper, filer og oppføringer som er slettet eller flyttet
  • Kommentarer inne i oppføringer
  • Nye, endrede og slettede felter i oppføringer

Du kan også finne informasjon om de siste aktivitetene i et rom ved å trykke på fanen Siste aktiviteter i menyen til venstre. Her finner du en oversikt over de siste hendelser som ar skjedd i det gitte rommet. Du kan velge mellom de siste 24 timene, de siste 7 dagene eller de siste 30 dager eller siden du sist du var innlogget.

Nattrapporten aktiveres automatisk for alle nye medlemmer.