Last opp/legg til filer

Legg til fil(er) ved å trykke på Ny...-knappen

1. Åpne ønsket mappe
  2. Trykk på Ny... -knappen og velg Filopplasting, alternativt Fil fra mal
    eller
  3. Høyreklikk på ønsket mappe i mappestrukturen og velg Ny...>Filopplasting, alternativt Ny...>Fil fra mal
  4. Velg en eller flere filer (hold samtidig nede Shift- eller Ctrl-tasten for å velge flere filer)
  5. Trykk på Åpneknappen

Legg til fil(er) ved hjelp av "Dra og slipp"

1. Naviger til mappen som du vil opprette filene i
  2. Åpne mappen
  3. Bruk Windows Utforsker til å navigere til de filene du vil laste opp
  4. Marker filene, venstreklikk og dra dem over til mappen i Interaxo og slipp dem der

Legg til fil(er) basert på maler

Å legge til en fil fra en mal kan gjøres både i enkle mapper og i oppføringer i aktive mapper.

1. Velg mappen (eventuelt oppføringen) du ønsker å opprette filen i
  2. Klikk på "Ny...-knappen
  3. Velg Fil fra mal
  4. Nå kommer det opp en dialogboks som viser tilgjengelige maler  i rommet. Det kan være én eller flere filer som eventuelt er organisert i mapper og undermapper.
  5. Klikk på ønsket mal
  6. Du har nå mulighet til å endre navnet på filen slik at den får et annet navn i mappen
  7. Du ser også en forhåndsvisning av filen til høyre i dialogboksen
  8. Trykk på OK