Legg til fil(er)

Legg til fil(er) ved å trykke på Ny...-knappen

1. Åpne ønsket mappe
  2. Trykk på Ny... -knappen og velg Filopplasting, alternativt Fil fra mal
    eller
  3. Høyreklikk på ønsket mappe i mappestrukturen og velg Ny...>Filopplasting, alternativt Ny...>Fil fra mal
  4. Velg en eller flere filer (hold samtidig nede Shift- eller Ctrl-tasten for å velge flere filer)
  5. Trykk på Åpneknappen

Legg til fil(er) ved hjelp av "Dra og slipp"

1. Naviger til mappen som du vil opprette filene i
  2. Åpne mappen
  3. Bruk Windows Utforsker til å navigere til de filene du vil laste opp
  4. Marker filene, venstreklikk og dra dem over til mappen i Interaxo og slipp dem der