Kopiere og flytte filer og mapper mellom enkle mapper

Du kan flytte eller kopiere filer og/eller mapper mellom enkle mapper i samme rom eller til en enkel mappe i et annet rom på tre måter:

Flytte til eller kopiere til

1. Marker én eller flere filer eller mapper i en enkel mappe
  2. Høyreklikk og velg Flytt til... eller Kopier til...
  3. Det kommer opp en dialogboks og du får muligheten til å velge hvilket mappe du skal kopiere eller flytte filene inn i
  4. Du kan også høyreklikke én eller flere filer og mapper og velg Flytt til... eller Kopier til... fra menyen, alternativt finne det under Flere valg og finne alternativene der.
  5. Det kommer opp en dialogboks og du får muligheten til å velge hvilket mappe du skal kopiere eller flytte filene inn i

Kopiere/klippe ut og lime inn i filer

1. Marker én fil eller mappe (evt. én eller flere filer i en enkel mappe)
  2. Høyreklikk ett av elementene og velg Kopier eller Klipp ut fra sprettoppmenyen
  3. Naviger til mappen du vil kopiere eller flytte elementene til og klikk på Lim inn-knappen
  4. Høyreklikk på ønsket mappe og velg Lim inn

Filen(e) som skal kopieres eller klippes ut vises nå med en blå bakgrunn.

Dra-og-slipp for å flytte elementer

1. Marker én eller flere filer og mapper
  2. Klikk på ett av de valgte elementene og dra-og-slipp til den enkle mappen som de skal flyttes til