Utforsk Interaxo

Navigering skjer på samme måte som i Windows Utforsker: Bla i mappestrukturen til venstre eller trykk på mappene i oversikten til høyre.

Det går også an å bla ved å trykke på ønsket mappe i søkestien over dokumentoversikten.

Inne i en mappe eller oppføring kan du også bla mellom filer eller oppføringer uten å måtte gå tilbake til oversikten. Det gjøres å trykke på pilene øverst i høyre hjørne. Der trykker du på knappen Vis alle oppføringer eller knappen Vis mappeinnhold