Utforsk Interaxo

Bla i mappestrukturen

Navigering skjer på samme måte som i Windows Utforsker: Bla i mappestrukturen i menyruten til venstre eller klikk på mappene i innholdsruten til høyre.

Naviger oppover i mappestrukturen

Det går også an å åpne en mappe ved å klikke på den i søkestien over knapperaden:

Bla gjennom innholdet i en mappe

Inne i en mappe eller oppføring kan du også bla mellom filer eller oppføringer uten å måtte gå tilbake til oversikten. Det gjøres å trykke på pilene øverst til høyre i innholdsruten. Du kan også velge Vis alle oppføringer eller Vis mappeinnhold for å se respektive listevisninger: