Dele

Du kan enkelt informere andre medlemmer i prosjektet ved å bruke Dele-knappen i INTERAXO.

Gå til mappen, oppføringen, filen eller linken du vil dele. Ønsker du å dele mer enn ett element huker du av i den lille hvite boksen foran. Deretter trykker du på knappen Dele for å dele. Det åpnes da et eget lite vindu som ser ut som en e-post. Her kan du skrive inn meldingen din. Delingen logges med tid og mottaker inne i oppføringen. Selve innholdet i meldingen logges derimot ikke.

Slik deler du innhold:

1. Velg hvem du vil sende til. Du kan velge både grupper og enkeltpersoner. Vær klar over at det er kun medlemmer som har tilgang til å lese eller mer i mappen som kan velges som mottaker.
  2. Du kan endre emnefeltet om ønskelig
  3. Skriv en beskjed om hva saken gjelder.
  4. Link(er) til mappen, oppføringene eller dokumentere legges automatisk ved inne i meldingen
  5. Du kan velge om du ønsker en kopi av meldingen til deg selv også. Dette kan være nyttig da selve innholdet i meldingen ikke lagres andre steder i Interaxo, kun tid og mottaker av delingen.
  6. Trykk til slutt på OK