Dele innhold

Du kan enkelt informere andre medlemmer i prosjektet ved å bruke Dele-knappen i INTERAXO.

Gå til mappen, oppføringen, filen eller linken du vil dele. Ønsker du å dele mer enn ett element huker du av i avkrysningsboksen foran elementene. Deretter trykker du på knappen Dele for å dele. Skriv en personlig meldingen til mottakerne. Delingen logges med tid og mottaker(e) inne i oppføringen.
NB: Selve innholdet i meldingen logges ikke

Slik deler du innhold:

1. Velg hvem du vil sende til. Du kan velge både grupper og enkeltpersoner. Vær klar over at det er kun medlemmer som har tilgang til å lese eller mer i mappen som kan velges som mottaker.
  2. Du kan endre emnefeltet om ønskelig
  3. Skriv en beskjed om hva saken gjelder.
  4. Link(er) til mappen, oppføringene eller dokumentere legges automatisk ved inne i e-postmeldingen
  5. Du kan velge om du ønsker en kopi av meldingen til deg selv også. Dette kan være nyttig da selve innholdet i meldingen ikke lagres andre steder, kun tid og mottaker av delingen.
  6. Trykk OK