Laste ned og eksportere oppføringer og filer

Eksportere filer

1. Marker én eller flere oppføringer i en aktiv mappe og klikk på Eksporter-knappen.
    NB: Hvis ingen oppføringer i mappen er markert, eksporteres alle oppføringene.

2. Velg at du vil eksportere Filer i Eksport-vinduet

3. Kryss eventuelt av for Behold mappestruktur.
    NB: Hvis du velger å beholde mappestrukturen vil det opprettes én mappe per oppføring. Dette kan være smart hvis du har flere filer i hver oppføring. Hvis du har en fil per oppføring, f.eks. en tegning, kan det være mer hensiktsmessig å velge å ikke ta med mappestrukturen. Da vil samtlige filer bli eksportert til én og samme mappe.
    Filene vil bli pakket inn i en .zip-fil.

4. Klikk på Ok-knappen

5. Klikk på Last ned-knappen for å  laste ned filene til nedlastningsmappen på datamaskinen

Eksportere oppføringer

1. Marker én eller flere oppføringer i en aktiv mappe
  2. Klikk på Eksporter-knappen
    Hvis ingen oppføringer i mappen velges, vil alle oppføringene bli eksportert

3. Velg å eksportere Oppføringer

4. Velg filtype for eksporterte data: Excel (.csv) eller pdf

Excel:

5. Velg om du vil eksportere Alle kolonner eller Kun synlige kolonner

6. Velg Eksporter tilhørende filer om ønskelig

7. Velg eventuelt Behold struktur eller ikke (hopp til nr. 11)

PDF:

8. Velg om du vil eksportere til En PDF-fil med alle oppføringer eller En separat PDF-fil per oppføring

9. Velg eventuelt Eksporter tilhørende filer

10. Velg eventuelt Eksporter tilhørende metadata som CSV-fil

...og deretter:

11. Klikk på Ok-knappen for å produsere eksport-filen

12. Klikk på Last ned-knappen for å lagre filen i nedlastningsmappen på datamaskinen.
    Dersom du laster ned flere filer, blir disse samlet i en -zip-fil.

eller:

13. Klikk på Lagre i Interaxo -knappen

14. Velg hvilket rom og mappe du vil lagre filen i

15. Klikk på Eksporter -knappen for å lagre filen i valgt lokasjon