Filtrering

Generelt

Filtrering kan benyttes i mapper og for listen over vedlegg i oppføringer. Klikk på nedtrekksmenyen for ønsket kolonne og velg Filtrer:

Filtrering vises ved et rødt filterikon i de feltene filtrering er aktivert.

Filtrering kan slås av på følgende måter:

• Annuller all filtrering ved å klikke på Nullstill filtre nederst til høyre eller i tannhjulmenyen øverst til høyre
  • Klikk på nedtrekksmenyen for ønsket kolonne og velg Filtrer på nytt for å slå av filtrering kun for denne kolonnen

Det finnes en mengde ulike filtertyper

Tekstfilter

Tekstfilter kan brukes på flere måter både i enkle mapper og i vedleggoversikten inne i oppføringer ved å f.eks. skrive inn følgende:

• For filer:
    • Filnavn/deler av filnavn (f.eks "plan")
    • Filendelse (f.eks. "pdf")
  • Hele eller deler av ord (f.eks. "kontroll")

Nummerfilter

Større enn, mindre enn eller lik

Kan benyttes for filstørrelse eller nummerfelt i felter i aktive mapper.
F.eks. Vis filer større enn 2 MB

Medlemsfilter

F.eks Vis oppføringer der Pernille Prosjektleder eller Endre Entreprenør er satt som ansvarlig.

Datofilter

Før, Etter og
F.eks. Vis filer som ble endret 24. juni 2015

Valglistefilter

F.eks. Vis dokument av møtetypene Prosjekteringsmøte og Særmøte.