Legg til fil fra mal

Å legge til en fil fra en mal kan gjøres både i enkle mapper og i oppføringer i aktive mapper.

1. Velg mappen (eventuelt oppføringen) du ønsker å opprette filen i
  2. Klikk på "Ny...-knappen
  3. Velg Fil fra mal
  4. Nå kommer det opp en dialogboks som viser tilgjengelige maler  i rommet. Det kan være én eller flere filer som eventuelt er organisert i mapper og undermapper.
  5. Klikk på ønsket mal
  6. Du har nå mulighet til å endre navnet på filen slik at den får et annet navn i mappen
  7. Du ser også en forhåndsvisning av filen til høyre i dialogboksen
  8. Trykk på OK

Administrator for prosjektet kan legge til og fjerne tilgjengelige maler i rommet.