Filer

I Interaxo filer lastes opp og lastes ned, enten til gule mapper eller som vedlegg i oppføringer i aktive mapper. Du kan laste opp alle filtyper og den innebygde vieweren viser alle de vanligste filformatene. Høyreklikker du på aktuell fil eller mappe vil du få opp ulike alternativer. Dette avhenger av hvilke rettigheter du har fått tildelt. Under knappen "Flere valg" finner du også noen av disse alternativene.

Dette kan man gjøre med filer:

Laste opp Laste opp fil(er) fra PC/server
Legge til ny versjon  Laste opp ny versjon av filen
Redigere Filen lastes ned ned på maskinen. Hvis det er en Office-fil kan den redigeres fra Interaxo. Filen låses og redigeringen avsluttes ved at en ny versjon av filen lastes opp. Redigeringen kan også avbrytes.
Avbryte redigering Avbryter redigeringen og filens hengelås forsvinner
Flytte til... Flytter filen til et annet sted
Hendelser Til høyre for mappens innhold, kan du se hendelser for aktuell mappe/fil. Dette kan også sees når en fil vises i den innebygde vieweren.
Trykk på ikonet (vises med en "i") ovenfor for å vise/skjule hendelser (og kommentarer)
Kommentarer Til høyre for mappens innhold, samt ved visning av fil i dokumentleser, kan du legge til/se kommentarer for aktuell mappe/fil. Trykk på ikonet (vises med en "i") ovenfor for å vise/skjule hendelser (og kommentarer)
Kopiere til... Kopierer filen til et annet sted
Kopiere Kopierer filen for å lime den inn et annet sted
Klipp ut Klipper ut filen for å lime den et annet sted
Lim inn Limer inn filen  (fra Kopiere eller Klipp ut)
Slett Sletter filen
Last ned Laster ned filen. PS! Hvis mer enn én fil lastes ned, opprettes det en zip-fil med alle filene
Dele Deler filen i en delingsmelding med de mottakerne som er blitt lagt til
Abonnere Når du abonnerer på en fil får du en automatisk varsling når denne endres
Vise Filen åpnes i den innebygde dokumentleseren
Vise i ny fane Filen åpnes i den innebygde dokumentleseren, i en ny fane
Endre navn Velg Endre navn. Her kan filnavn endres
Tilgangskontroll Velg Tilgangskontroll. Her kan tilgangskontrollen for filen endres
Legg i handlekurv Filen vil bli lagt i handlekurven. (Gjelder Interaxo pro)