Hvordan bruker jeg spørsmålstavlen?

Innledning
Velg spørsmålstavlen fra hovedmenyen.

Du kan

• zoome inn og ut i tabellen ved å klikke på kontrollene - og +
  • filtrere spørsmålene på disipliner og valglistefelt
  • abonnere på tavlen eller på de enkelte spørsmålene
  • konfigurere innstillingene på tavlen
  • klikke på det gule mappeikonet (som viser totalt antall spørsmål) i tabellcellene for å liste alle spørsmålene i den enkelte celle
  • velge et annet steg for å se spørsmålslisten for det valgte steget
  • klikke på et spørsmål for å åpne spørsmålskortet

Spørsmålskortet
Følgende felter på spørsmålskortet kan oppdateres:

• Spørsmål (hvis du er medlem av Fra-disiplin)
  • Fra-disiplin
  • Til-disiplin
  • Svarfrist
  • Svar (hvis du er medlem av Til-disipliner)

Merk: Ytterligere egendefinerte felt kan legges til hvis ønskelig.

Du kan også

• Legge til vedlegg til spørsmålet
  • Legge til kommentarer til spørsmålet

Husk å lagre endringer på spørsmålskortet.

Opprett nytt spørsmål
Opprett et nytt spørsmål ved å trykke på CREATE-knappen og skriv inn verdier for alle obligatoriske felt:

• Spørsmål
  • Fra-disiplin
  • Til-disipliner

Husk å lagre spørsmålet.

Flytte et spørsmål til en annen celle
Dra-og-slipp et spørsmål til en annen celle hvis det var feilplassert. Merk at du bare vil være i stand til å flytte et spørsmål til rader som representerer Fra-disipliner du er medlem av.

Flytte et spørsmål til et annet steg i arbeidsflyten
For å flytte et spørsmål til et annet steg, bare dra spørsmålet til ønsket steg og slipp det der.