Hvordan bruker jeg spørsmålstavlen?

Innledning

Velg spørsmålstavlen fra hovedmenyen. Her kan du

• aktivere/deaktivere høy kontrast og  økt tekststørrelse ved å klikke på forstørrelsesglasset
  • filtrere spørsmålene på disipliner og valglistefelt
  • abonnere på tavlen eller på de enkelte spørsmålene
  • konfigurere innstillingene på tavlen
  • klikke på det gule mappeikonet (som viser totalt antall spørsmål) i tabellcellene for å liste alle spørsmålene i den enkelte celle
  • velge et annet steg for å se spørsmålslisten for det valgte steget
  • klikke på et spørsmål for å åpne spørsmålskortet

Spørsmålskortet

Følgende felter på spørsmålskortet kan oppdateres:

• Spørsmål (hvis du er medlem av Fra-disiplin)
  • Fra-disiplin
  • Til-disiplin
  • Svarfrist
  • Svar (hvis du er medlem av Til-disipliner)

Merk: Ytterligere egendefinerte felt kan legges til hvis ønskelig.

Du kan også

• Legge til vedlegg til spørsmålet
  • Legge til kommentarer til spørsmålet
  • Lese og filtrere Logg-informasjonen

Husk å LAGRE endringer på spørsmålskortet.

Opprett nytt spørsmål

Opprett et nytt spørsmål ved å trykke på Legg til spørsmål-ikonet og skriv inn verdier for alle obligatoriske felt:

• Spørsmål
  • Fra-disiplin
  • Til-disipliner

Husk å LAGRE spørsmålet.

Flytte et spørsmål til en annen celle

Dra-og-slipp et spørsmål til en annen celle hvis det var feilplassert. Merk at du bare vil være i stand til å flytte et spørsmål til rader som representerer Fra-disipliner du er medlem av.

Flytte et spørsmål til et annet steg

For å flytte et spørsmål til et annet steg i arbeidsflyten, dra spørsmålet til ønsket steg og slipp det der.