Hvordan bruker jeg spørsmålskortet?

Når du redigerer eksisterende, eller oppretter nye spørsmål, vises spørsmålskortet med følgende felt som minimum:

• Fra-disiplin
    Obligatorisk. En verdi må velges fra rullegardinmenyen.
    Feltet kan oppdateres.

• Til-disiplin
    Obligatorisk. Minst én verdi må velges fra rullegardinmenyen.
    Feltet kan oppdateres.

• Spørsmål
    Obligatorisk.
    Merk: Feltet kan oppdateres så lenge et svar ikke er lagt til.

• Svarfrist
    Valgfri.

• Svar
    Valgfri.
    Merk: Feltet kan oppdateres så lenge spørsmålet ikke er godkjent.

I tillegg kan følgende funksjoner utføres:

• Flytt spørsmål
    Flytt til -ruten, kan du klikke på et steg i arbeidsflyten for å flytte spørsmålet til dette steget.
  • Legg til vedlegg
    Vedlegg-ruten viser antall filer som er knyttet til spørsmålskortet.
    Klikk på LEGG TIL VEDLEGG-knappen for å laste opp en fil fra filsystemet. Du kan også dra-og-slippe filer til Vedlegg-delen av spørsmålskortet.

• Last ned vedlegg
    Klikk på ønsket filnavn for å laste ned filen.

• Slett vedlegg
    Klikk på papirkurvikonet foran vedlegget du vil slette, og bekreft sletting.

• Legg til kommentarer
    Kommentarer-ruten viser antall kommentarer relatert til spørsmålet.
    Skriv inn din kommentar og klikk på LEGG TIL-knappen for å lagre den.
    Merk: Når du først har lagt de til, kan kommentarer ikke slettes.