Hvordan oppretter jeg en visuell tavle?

Generelt

Den bakenforliggende arbeidsflytmappen må eksistere før du oppretter en ny visuell tavle  (VT). Prosedyren for å opprette en aktiv mappe med arbeidsflyt beskrives ikke her, se egen hjelpeartikkel.
I tillegg må alle fagområder (displiner) defineres av administratoren.

Utfør følgende trinn for å opprette en ny Visuell Tavle i administrasjonsklienten:

1. Velg Visuelle tavler fra hovedmenyen og klikk på NEW BOARD-knappen

2. Velg den underliggende arbeidsflytmappen fra listen over aktive mapper med arbeidsflyt i rommet

3. Fyll ut all nødvendig informasjon om den nye tavlen(se nedenfor)

4. Klikk på SUBMIT-knappen for å lagre tavlen

Den nye tavlen er nå tilgjengelig.

Tavleoppsett

Tavlen må knyttes til den underliggende arbeidsflytmappen for å definere kryssreferanser for obligatoriske steg og egendefinerte felt. Følgende innstillinger må defineres:

• Navn på tavlen
    Obligatorisk.

• Beskrivelse
    Valgfri.

• Spørsmål
    Obligatorisk. Velges fra rullegardinlisten med egendefinerte felt fra arbeidsflyten.

• Svar
    Valgfri (må IKKE settes som obligatorisk). Velges fra rullegardinlisten med egendefinerte felt fra arbeidsflyten.
  • Fra
    Obkligatorisk. Fra-disiplin velges fra rullegardinlisten.

• Til
    Valgfri. En eller flere til-disipliner velges fra rullegardinlisten.

• Svarfrist
    Valgfri. Datofelt. Velges fra rullegardinlisten med egendefinerte felt fra arbeidsflytmappen.
    Ved å krysse av i Forfallsdato-feltet, blir 2 nye egendefinerte felter opprettet når du konfigurerer den underliggende arbeidsflytmappen:

• Ansvarlig
      Valgfri, men ett medlem fra en av Til-disiplinene kan velges som hovedansvarlig.

• Fullført
      Kan benyttes til å angi at spørsmålet er fullstendig besvart. Ved å flytte spørsmålet til Beslutningsloggen blir dette feltet automatisk satt.

• Første steg
    Obligatorisk. Velges fra listen over steg i den valgte arbeidsflyten.

• Beslutningslogg (Decision log)
    Obligatorisk. Velges fra listen over steg i den valgte arbeidsflyten, men allerede valgt Første steg er ikke valgbart.