Hvordan oppretter jeg en visuell tavle?

Generelt

Den bakenforliggende arbeidsflyten må eksistere før du oppretter en ny visuell tavle  (VT). Prosedyren for å opprette en aktiv mappe med arbeidsflyt beskrives ikke her, se egen hjelpeartikkel.
I tillegg må alle fagområder (displiner) defineres av administratoren.

Utfør følgende trinn for å opprette en ny Visuell Tavle i administrasjonsklienten:

1. Velg Visuelle tavler fra hovedmenyen og klikk på NEW BOARD-knappen

2. Velg den underliggende arbeidsflytmappen fra listen over aktive mapper med arbeidsflyt i rommet

3. Fyll ut all nødvendig informasjon om den nye tavlen(se nedenfor)

4. Klikk på SUBMIT-knappen for å lagre tavlen

Den nye tavlen er nå tilgjengelig.

Tavleoppsett

Tavlen må knyttes til den underliggende arbeidsflyten for å definere kryssreferanser for obligatoriske steg og egendefinerte felt. Følgende innstillinger må defineres:

• Navn på tavlen
    Obligatorisk.

• Beskrivelse
    Valgfri.

• Spørsmål
    Velges fra rullegardinlisten med egendefinerte felt fra arbeidsflyten.

• Svar
    Velges fra rullegardinlisten med egendefinerte felt fra arbeidsflyten.
  • Fra
    Fagområde velges fra rullegardinlisten.

• Til
    Fagområde velges fra rullegardinlisten.

• Svarfrist
    Datofelt. Velges fra rullegardinlisten med egendefinerte felt fra arbeidsflyten.
  • Første steg
    Velges fra listen over steg i den valgte arbeidsflyten.

• Beslutningslogg (Decision log)
    Velges fra listen over steg i den valgte arbeidsflyten, men allerede valgt Første steg er ikke valgbart.