Hvordan bruker jeg Beslutningsloggen?

Klikk på Beslutningslogg i hovedmenyen for å se listen med alle spørsmål i dette steget. Her kan du

• Sortere spørsmålslisten på hvilken som helst kolonne
    - ved å klikke på kolonneoverskriften

• Ekspandere et spørsmål i lesemodus
    - ved å klikke på nedoverpilen i første kolonne på den aktuelle raden

• Kollapse ekspanderte spørsmål
    - ved å klikke på oppoverpilen i første kolonne på den aktuelle raden

• Søke på tvers av kolonner
    - ved å begynne å skrive i Søk...-feltet

• filtrere på spesifikke kolonner
    - ved å aktivere filtrering og skrive inn verdier i et hvilket som helst Filter..-felt.
      Annuler filtrering ved å klikke på Fjern filtrering.
  • Vise / skjule kolonner i listevisningen
    - ved å velge (bort) kolonner i pop-up som initieres ved å klikke på Show/Hide columns-ikonet øverst i høyre hjørne

• Bytte om på kolonnerekkefølgen
    - ved å dra-og-slippe en kolonneoverskrift til ny posisjon
  • Åpne et spørsmålskort
    - ved å klikke på blyantikonet

• opprette et nytt spørsmål på Spørsmålstavlen
    - ved å klikke på  Legg til spørsmål-ikonet(+) øverst i høyre hjørne
  • Lås opp og rediger et spørsmål ved å utføre følgende steg:
    > klikk på (låst) hengelåsikon
    > Oppgi grunnen til endringen og LAGRE denne
    > klikk på blyant-ikonet for å redigere spørsmålet
    > Foreta endringer på spørsmålskortet og klikk LAGRE