Versjonsnyheter, 8 november 2018

Vi jobber hele tiden for å gjøre din brukeropplevelse i INTERAXO enda bedre. I denne releasen har vi gjort noen forbedringer i de visuelle tavlene våre samt at vi har lansert vår nye portal for å samle inn nye ideer og ønsker om forbedringer fra dere som brukere.

Forbedringer i Visuelle Tavler:

• Mulighet til å stille spørsmål til flere grupper og at spørsmålet er synlig i de gruppene som er valgt

• Mulighet for å velge hvilket felt som skal være tittelfelt på spørsmålskortene
  • Mulighet for å filtrere hvilke grupper som skal synes på spørsmålstavlen

• Blå farge er erstattet med grønn farge på spørsmål som har fått et svar
  • Lange spørsmål vises nå i sin helhet i spørsmålkortet for brukeren

• Tittel og sti til mappen i Interaxo som benyttes for Visuell tavle vises i heading på den visuelle tavlen
  • Mulighet til å tilbake til Interaxo fra Visuell tavle

Ideer, forbedringsønsker og andre gode forslag

For å melde inn saker kan dere fra Interaxo klikke på Spørsmålstegnet øverst i høyre hjørne og velge Send inn din tilbakemelding. Bruk ditt Interaxo brukernavn og passord for å logge inn.

I portalen kan du opprette nye saker, du kan se alle andre saker som er meldt inn og eventuelt stemme på disse hvis det er noe der du også ønsker skal bli gjort.

Du vil også ha oversikt over dine egne saker og du vil få oppdateringer underveis per e-post om det er noe som skjer med det du har meldt inn eller om andre kommenterer på saken din. Vil din tilbakemelding føre til at det blir utviklet noe nytt og så vil få varsel når dette er klart og ute i produksjon.

Tilbakemeldinger går rett til vår produktavdeling og er en mulighet for deg til å være med på å påvirke videreutviklingen av Interaxo eller komme med ideer om nye produkter og løsninger.