Versjonsnyheter 06.11.2019

I denne releasen har vi lansert viktige forbedringer som angår revidering, import og visuelle tavler

Forbedringer

IMPORT

• I dag er det en utfordring under import av oppføringer ved duer nødt til å ha med data i alle kolonner når du importerer. Velger du å importere kun noe data så vil importen sørge for at man skriver over eksisterende data med blanke verdier på de feltene du har utelatt. Vi har nå gjort det mulig å velge hvilke kolonner du skal ha med under importen og man sørger for at de som ikke er markert vil bestå slik de er.
  • Importvinduet tar nå også hensyn til felter som er skjult i listevisning slik at man ser alle felt
  • Det er nå mulig via importvinduet å kunne redigere på read-only felter + redigere sekvens nummer der manuell nummergenerator er valgt
  • Det er også gjort noen forbedringer på brukeropplevelsen med tanke på meldinger til bruker når man importerer

REVIDERING

• Funksjonen «Revider» er nå synlig som en knapp inne på en oppføring og i listevisning
  • Det er nå mulig å bruke Revider med kun ett steg
  • Lenke til forrige revisjon er nå også synlig i oppføringer i Publisert steget
  • Kolonnen hvor det står ett gult flagg er nå mulig å filtrere og sortere på

VISUELLE TAVLER

• Det er nå mulig å filtrere på spørsmål som ikke har noe verdi i listefelt (No value)
  • Det er nå mulig å sortere og filtrere i loggen
  • Du ser nå også standard metadata på alle kort som:
    • Owner
    • Created
    • Created by
    • Changed
    • Changed by

ADMIN

• Menyen på venstre side har blitt mye tydligere med klar markering av hovedområdene
  • Ikke mulig å endre navn på standard Workspace når funksjonen ikke er tilgjengelig for kunden