Ny innloggings side og URL

• Klikk på «Hjelpesenter» for å finne kontaktinfo til vår support.

• Interaxo Mobile og Interaxo Onsite er nå oppdatert på App Store/Google Play for å kunne logge inn på vår nye URL og SSO løsning. Onsite appen er forresten helt ny men det er ingen endring i funksjonalitet.

• Online redigering av Office dokumenter er noe endret da denne også bruker ny autentisering og du vil få opp et påloggingsvindu som ber deg logge inn på nytt for å autentisere trafikk mellom klient og server for online redigering. Etter man har logget inn første gang man online redigerer så vil alle andre online redigeringer innenfor samme sesjon ikke kreve dette (til man logger ut og inn igjen). Husk å legge til ny URL som "trusted site" i din nettleser hvis du tidligere har lagt inn den gamle adressen. Mer informasjon om Online redigering kan du lese her: Direkteredigering av Office-dokumenter

• Time-out tiden før man blir logget ut av Interaxo er også økt i henhold til de standarder som er vanlig. Det vil bety at du nå skal kunne jobbe en normal arbeidsdag uten å måtte logge inn igjen i Interaxo flere ganger.