Legge til og fjerne distribusjonsgrupper

Innledning

Distribusjonsgrupper opprettes og vedlikeholdes på områdenivå av områdeadministratoren.
Som romadministrator kan du legge til en distribusjonsgruppe til i et rom for å legge gruppemedlemmene til i rommet.


Tilgjengelig funksjonalitet

Som romadministrator kan du

  • Se listen over distribusjonsgrupper som er lagt til i et rom
  • Legge til en distribusjonsgruppe i et rom 
  • Fjerne distribusjonsgrupper fra et rom
  • Legge en distribusjonsgruppe til som en undergruppe av romgrupper (ikke implementert ennå)
  • Fjerne en distribusjonsgruppe som undergruppe av en romgruppe (ikke implementert enda)
  • Dele innhold med distribusjonsgrupper

Ved å bruke Interaxo-klienten og velge Medlemmer-fliken kan rommedlemmer

  • Se listen over rommedlemmer og distribusjonsgruppemedlemmer
  • Dele innhold med distribusjonsgrupper

Legg til en distribusjonsgruppe i et rom

Velg menypunktet Grupper for det aktuelle rommet og utfør følgende steg:

  • Klikk på LEGG TIL-knappen
  • I sprettoppvinduet Legg til en distribusjonsgruppe, velg en distribusjonsgruppe fra nedtrekksmenyen
  • Tildel en rolle til distribusjonsgruppen
  • Klikk på LAGRE-knappen

Fjern en distribusjonsgruppe fra et rom

Velg menypunktet Grupper for ønsket rom i administrasjonsklienten og utfør følgende steg:

  • Marker den aktuelle distribusjonsgruppen i listen
  • Klikk på FJERN-knappen
  • Svar JA på bekreftelsesmeldingen Vil du virkelig fjerne distribusjonsgruppen?

NB: I gruppelisten er distribusjonsgrupper indikert med et jordklode-ikon foran kolonnen Gruppenavn.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer