Legge til og fjerne distribusjonsgrupper

Innledning

Distribusjonsgrupper opprettes og vedlikeholdes på områdenivå av områdeadministratoren.
Som romadministrator kan du legge til en distribusjonsgruppe til i et rom for å legge gruppemedlemmene til i rommet.

Tilgjengelig funksjonalitet

Som romadministrator kan du

• Se listen over distribusjonsgrupper som er lagt til i et rom
  • Legge til en distribusjonsgruppe i et rom
  • Fjerne distribusjonsgrupper fra et rom
  • Legge en distribusjonsgruppe til som en undergruppe av romgrupper
  • Fjerne en distribusjonsgruppe som undergruppe av en romgruppe
  • Dele innhold med distribusjonsgrupper

Ved å bruke Interaxo-klienten og velge Medlemmer-fliken kan rommedlemmer

• Se listen over rommedlemmer og distribusjonsgruppemedlemmer
  • Dele innhold med distribusjonsgrupper

Legg til en distribusjonsgruppe i et rom

Velg menypunktet Grupper for det aktuelle rommet og utfør følgende steg:

• Klikk på LEGG TIL-knappen
  • I sprettoppvinduet Legg til en distribusjonsgruppe, velg en distribusjonsgruppe fra nedtrekksmenyen
  • Tildel en rolle til distribusjonsgruppen
  • Klikk på LAGRE-knappen

Fjern en distribusjonsgruppe fra et rom

Velg menypunktet Grupper for ønsket rom i administrasjonsklienten og utfør følgende steg:

• Marker den aktuelle distribusjonsgruppen i listen
  • Klikk på FJERN-knappen
  • Svar JA på bekreftelsesmeldingen Vil du virkelig fjerne...?

NB: I gruppelisten er distribusjonsgrupper indikert med et jordklode-ikon foran kolonnen Gruppenavn.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Kenneth Karlend

Når blir distribusjonsgrupper implementert 100%?

• Avatar
    Bård Bårdstu

Hei Kenneth, distribusjonsgrupper har vært 100% ferdigstilt en god stund. Vi har også oppdaget at lenken til hjelpeartikler fra Admin-klienten har vært feil, og vist til artikler som ikke har vært oppdatert. Vi beklager dette, og vil rette opp feilen.