Medlemmer i Interaxo

Innledning

Ved å logge inn i Interaxo, velge et rom og klikke på fanen Medlemmer, får du en liste over brukere og grupper som utgjør medlemmene i rommet.

Tilgjengelig funksjonalitet

Her kan du:

• Liste alle medlemmer av rommet
  • Liste bare  aktive medlemmer
  • Liste bare administratorer
  • Liste  alle deltakerne
  • Liste observatører
    (brukere med skrivebeskyttet tilgang i rommet)
  • Åpne eventuelle medlemmers brukerprofil
  • Liste alle grupper
  • Åpne en hvilken som helst gruppe for å se dens Innstillinger og medlemmer
  • Eksportere informasjon om rommedlemmer til Excel
  • Legg til og administrere medlemmer
    (å klikke på de tilhørende knappene vil automatisk starte administrasjonsklienten)

Grupper

I et rom kan det være to typer grupper:

• Romgrupper
  • Distribusjonsgrupper

Romgrupper opprettes i og for det aktuelle rommet, mens distribusjonsgrupper opprettes på områdenivå og kan høre til mange rom i forskjellige arbeidsområder på området.

Når du legger til en distribusjonsgruppe i et rom, blir alle gruppemedlemmene medlemmer i rommet. Distribusjonsgruppemedlemmer er indikert med et jordklodeikon i listen.

Merk: All administrasjon av brukere og grupper gjøres i administrasjonsklienten.

Godta medlemsinvitasjoner

Hvis noen inviterer deg inn i et rom i Interaxo, vil du motta en e-post med følgende informasjon:

• Rommet navn
  • Hvem som inviterte deg
  • Din tilgang i rommet

Klikk på lenken i e-posten for å logge på Interaxo. Hvis dette er aller første gang du logger inn, må du utføre følgende trinn:

• Oppgi fullt navn
  • Skriv inn ditt personlige passord
    (det må være minst åtte tegn, med store bokstaver og tall)
  • Godta vilkårene for bruk og klikk på OK-knappen

Brukeren din blir aktivert i rommet, og du kan nå logge inn.