Link til modell

Med Link til modell-funksjonen kan du markere objekter i en IFC-fil og deretter lagre markeringen inkludert aktuell visning i en oppføring i Interaxo.

For å gjøre dette:

1. Klikk på Link til modell-knappen i Interaxo-oppføringen.

2. Klikk på Set standard set of IFC files-knappen for å velge hvilken eller hvilke IFC-filer du vil åpne. Du
   kan velge hvilken som helst IFC-fil i samme Interaxo-rom.

3. Velg fil(er).

4. Naviger og velg ønsket objekt, for eksempel døren i eksemplet, som er blå etter at du har markert den.

5. Klikk på Link eller Link and close.

Linket objekt er nå synlig i Interaxo-oppføringen, inkludert visningen som den var da du lagret lenken.