Outlook2Web - Outlook plugin till Interaxo

Dra och släpp objekt från Outlook till Interaxo

Allt detta kan du göra från Outlook och in till Interaxo med hjälp av funktionen Outlook2Web:

• Dra och släpp Bilagor
  • Dra och släpp Flera bilagor på samma gång

• E-post och Outlook-objekt (.msg och .eml filer)
  • Dra och släpp kalenderhändelser (.ics-filer)
  • Dra och släpp kontakter (.vcf-filer)
  • E-post som .zip arkiv: Du kan anpassa Outlook2Web till att dra och släppa e-poster som en .zip-fil som innehåller e-posten i .eml samt alla bilagor
  • Inaktivera temporärt: Du kan enkelt inaktivera Outlook2Web temporärt utan att avinstallera

• Dra och släpp till Skrivbordet (desktop)

• Fungerar i följande webbläsare: Internet Explorer, Firefox, Chrome och Edge
  • Fungerar i Windows 2007, 2010, 2013 och 2016
  • Fungerar i följande operativsystem: Windows XP till Windows 10
  • OBS! Denna plugin fungerar inte på Mac