EA - Administrera mobilappen onSite

Markera vilka mappar som ska vara tillgängliga i mobilappen onSite. För att detta menyvalet ska vara tillgängligt måste funktionen först aktiveras på områdesnivå.

Genom att klicka på menyvalet onSite mobil kan du välja vilka aktiva mappar i rummet som ska visas i onSite. Du väljer mappar genom att utföra följande steg:

• Navigera nedåt i mappstrukturen genom att klicka på en mapp för att visa innehållet
  • Navigera uppåt i mappstrukturen genom att klicka på menyraden längst upp
  • Klicka på en aktiv mapp i listan. Mappen läggs då till i listan över valda onSite-mappar
  • Markera en mapp för att välja vilka mappfält som ska visas i onSite
  • Markera en eller flera mappar och klicka på TA BORT-knappen om du inte vill att mapparna ska kunna användas i mobilappen
  • Klicka på SPARA-knappen för att spara ändringarna