Konfigurera utskriftsbeställning

För att utskriftsbeställningen i Interaxo ska bli så enkel och smidig som möjligt, måste information om kopieringsfirma, aktuell beställare osv. anges i administrationssystemet.

Om utskriftsbeställning är aktiverad på områdesnivå, finns detta menyval tillgängligt för rumsadministratörer. Håll informationen uppdaterad genom att utföra följande steg:

• Bestäm vem som ska kunna beställa utskrifter
  • Ange information om kopieringsfirman
  • Lägg till information om beställaren
  • Registrera fakturainformation
    Genom att kryssa för Samma som i kundinformation slipper du att registrera samma information på nytt
  • Bestäm hur utskrifterna ska levereras
  • Välj papperstyp och format på utskrifterna
  • Klicka på SPARA-knappen för att tillgängliggöra informationen för de som beställer i Interaxo

Tips: Lägg till så mycket information som möjligt i förväg, eftersom nästan samtliga fält är obligatoriska när beställningen sedan ska göras i Interaxo.