Medlemsväljare

På flera platser i administrationssystemet måste man välja medlemmar till olika fält i skärmfönstren. För detta ändamål har vi lagt till en medlemsväljare. Medlemsväljaren ingår som standard och finns i två varianter: enkel respektive avancerad.

Den enkla versionen är avsedd för mindre kunder med relativt få medlemmar i sina rum, medan den avancerade medlemsväljaren är framtagen för större kunder med många rum och många medlemmar.

Den enkla medlemsväljaren:

Välj medlemmar genom att utföra följande steg:

• Klicka på den högra nedåtpilen för att se rullgardinsmenyn över valbara medlemmar
  • Sök efter medlemmar för att begränsa listan över aktuella kandidater och klicka på de medlemmar du vill lägga till
  • När du är klar klickar du utanför rullgardinsmenyn, varpå de valda medlemmarna visas i fältet

Den avancerade medlemsväljaren:

Klicka på AVANCERAD MEDLEMSVÄLJARE för att få upp en mer detaljerad översikt över valbara medlemmar:

Via detta skärmfönster kan du

• Söka efter information genom att skriva in ett värde i Filtreringsfältet
  • Ändra sorteringsordningen i listan genom att klicka på kolumnrubriken
  • Navigera till önskad del av listan genom att klicka på önskad bokstavsintervall (t.ex.: S-U) om det rör sig om ett stort antal medlemmar
  • Gruppera listan efter förnamn, efternamn, titel (visas inte i exemplet ovan) eller företag
  • Dölja eller visa kolumner

Markera de medlemmar som du vill lägga till och klicka därefter på knappen LÄGG TILL MEDLEMMAR, varpå de valda medlemmarna visas.